Kontakt:

tel. 505 33 22 12

Szkoła Tańca
Andrzej Karczmarczyk

Lublin, ul. Radzyńska 5 (os. Czechów)

w bud. Zespołu Szkół Ogólnokształcących Nr 1

Informacje o zajęciach

Strona główna

Taniec w Lublinie

dzieci    młodzież    dorośli

Taniec w Świdniku i Łęcznej

dzieci, młodzież, dorośli

Lekcje indywidualne

Lokalizacja

w Lublinie

Opinie o nas

Tutaj znajdują się opinie wyrażane przez naszych klientów.

 

Instruktor to miły i cierpliwy facet, a do tego ma ogromną wiedzę (to widać przy nauczaniu) i potrafi ją przekazać w zrozumiały sposób. Mnie i partnerkę nauczył skutecznie. Polecam

Tomek Brodziak

19.07.2018

Dziękuję instruktorowi za przemiłą naukę na indywidualnych lekcjach. Jak to dobrze, że nie miałam swojego partnera.

Katarzyna

23.11.2016

Chyba mogę napisać w imieniu wszystkich rodziców - to są bardzo dobre i wszechstronne zajęcia. Cały czas obserwowałam zajęcia w grupie 3-4 lat (Pan Andrzej pozwala). Pamiętam początek i porównuję z pokazem na zakończenie roku szkolnego. Ależ te dzieci się nauczyły !

mama Wiktorii

20.06.2015

Do Pana Karola P. - Panie Karolu, my mamy to samo. Trochę to trwało ale teraz TAŃCZYMY. Przy okazji serdeczne  podziękowania dla prowadzącego Pana Andrzeja Karczmarczyka.

Aleksander i Justyna

18.05.2015

Podziękowania za trud i cierpliwość. Moja dziewczyna nie może wyjść z podziwu, że ja tak teraz tańczę i że słyszę muzykę.

Karol P.

27.10.2014

Dziękujemy za przygotowanie naszego pierwszego tańca. Wszyscy byli oczarowani. Daliśmy czadu. Jak ktoś to przeczyta to niech wie.

Ania i Piotrek Remińscy

02.04.2014

Najlepsze życzenia z okazji świąt Bożego Narodzenia przesyłają Borkowscy.

20.12.2013

Wpisuję się tu, bo chcę zachęcić rodziców do zapisywania dzieci. Mnie też dwa lata temu zachęcili inni i jestem zadowolona. Moja Patrycja będzie znowu chodziła na zajęcia. Dla mnie ważne było, że mogłam obserwować zajęcia. Tego nigdzie nie ma.

Dorota Kramerska

29.08.2013

Pozdrowienia dla Pana Andrzeja z wakacji w Chorwacji. Zamierzamy znowu pochodzić na zajęcia.

Ewa i Krystyna

12.08.2013

Dobre te opinie tutaj, ale to prawda. Nauczyli mnie prowadzić dziewczynę i teraz jestem gościem w tańcu he, he.

Kacper

14.07.2013

Dobra szkoła. Podziwiali nas na weselu. Warto było chodzić na lekcje.

Bartek i Anka

08.07.2013

Moja córka ma 2 lata i 8 miesięcy i tylko w tej szkole przyjęli ją na tańce. Okazało się, że takie małe dzieci też mogą chodzić. Pan instruktor (Pan Andrzej) ma doświadczenie w pracy z tak małymi dziećmi - to widać.

Mama Karolinki

28.01.2013

Do Taty Martynki: obserwuję jak rozwija się moja 3,5 letnia córka i jestem pod wrażeniem, że można tyle osiągnąć. Miał Pan rację. Warunek, to systematyczne chodzenie na zajęcia.

Szymon Witorski

07.10.2012

Podziękowania dla Pana Andrzeja za wspaniałe zajęcia dla najmłodszych. Od września zapisujemy się ponownie. Przy okazji informacja dla czytających te opinie: to są naprawdę bardzo solidne zajęcia. Zachęcam rodziców do zapisania dzieci.

Tata Martynki

04.06.2012

Po lekcjach zostały nam wspaniałe wspomnienia. Doceniamy dużą wyrozumiałość i cierpliwość.

Ewa i Krystyna

27.04.2012

Podziękowania za przygotowanie do Sylwestra. To mój pierwszy w życiu Sylwester, na którym tańczyłem. Podobno z niezłym skutkiem.

pf.

04.01.2012

Najlepsze życzenia z okazji imienin dla Pana Andrzeja. Rezerwuję swoją godzinę lekcji na stałe (jeśli tak mogę).

Dorota G. z Lublina.

30.11.2011

Nieśmiało poszłam na lekcję indywidualną. Byłam bez partnera i mam trochę lat. Myślałam, że się wcale nie będę nadawała. Już po pierwszej lekcji wiedziałam, że dobrze trafiłam. Instruktor cierpliwie tłumaczy, pokazuje i tańczy ze mną. Zachęcam wszystkie panie.

Jolanta

03.11.2011

Zajęcia taneczne dla małych dzieci są super. Dużo tańca, dużo rytmiki, różne ćwiczenia. Widzę ogromną różnicę w poruszaniu się dziecka. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

Jerzy K..

26.10.2011

Również polecam naukę w tej szkole tańca. Uczyłem się do wesela i wyszło nieźle. Wiem, że byłem słaby ale teraz już się poruszam.

Sebastian.

15.04.2011

Polecamy, polecamy, polecamy. W Lublinie nie ma wielu szkół tańca, gdzie jakość, ilość i cena za naukę są w takich dobrych relacjach.

Tokarzewscy z Puław.

11.12.2010

Braliśmy lekcje indywidualne w tej szkole. Do tej pory podpieraliśmy ściany. Teraz tańczymy.

Dorota i Jurek.

26.11.2010

Składam podziękowania Panu Andrzejowi właścicielowi Szkoły Tańca za wspaniałe i niezapomniane lekcje tańca.

Elżbieta S.

24.10.2010

Jak poszliśmy do szkoły tańca na pierwszy taniec weselny to nie wiedzieliśmy co chcemy tańczyć i czy nam się uda. Instruktor tak nami pokierował i nauczył, że taniec okazał się łatwy a wszyscy na weselu się dziwili jak myśmy to zrobili. A to zasługa instruktora.

Tomek i Ania

14.06.2010

Nareszcie wiem jak się prowadzi dziewczynę w tańcu. Teraz się rozumiemy bez słów.

Bartek

16.04.2010

Już ktoś wcześniej napisał, że właściciel szkoły prowadzący zajęcia jest wymagający. To bardzo dobrze, bo mój syn jak był z nami na weselu to najlepiej tańczył a ma 14 lat i tańczył wszystko co grali.

mama Kuby

11.03.2010

To bardzo solidna szkoła tańca: wszystko bardzo jasno przekazywane, uczą właściwie słuchać muzyki, bardzo obszerny program nauczania, każdy wie co ma robić. Polecamy.

Weronika i Krzysztof

21.12.2009

Świetne zajęcia pod względem warsztatowym. Jasne, zrozumiałe i przystępne prowadzenie lekcji. Bardzo bogata oferta programowa kursów tańca. Mam porównanie i szczerze polecam.

Jarosław S z partnerką

19.08.2009

P. Andrzej jest wymagający a za razem dobrze uczy tańczyć

uczennica P. Andrzeja

12.04.2009

Właściciel szkoły prowadzący zajęcia to świetny profesjonalista a kurs tańca bardzo bogaty w ofercie - dużo tańców, dużo figur. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

Anita z narzeczonym

05.12.2008

Witam! Pozdrawiam serdecznie pana Andrzeja i panią Ewę i dziękuję za czas i zaangażowanie dzięki któremu po 17 latach jestem ciągle na parkiecie. Obecnie tańczę w grupie Amatours w UK i mam przed sobą jeszcze zdobycie tytułu Professional, a później zamierzam pozostać z tańcem i uczyć na Wyspach. Dziękuję za technikę której nauczył mnie  pan Andrzej a którą zachwycają się moi obecni trenerzy. Z wyrazami szacunku, Beata.

Beata Inglot-Celewicz

14.10.2008

Kobieta ma rację, też uczęszczałam na lekcje indywidualne bez partnera - instruktor super jako uczący i partner do tańca!

Też kobieta.

30.08.2008

Lekcje indywidualne w tej szkole to prawdziwa przyjemność, szczerze polecam.

kobieta

01.08.2008

Polecam naukę w młodszej grupie dziecięcej. Byłam wcześniej w innej szkole i mam porównanie. Tu są solidne podstawy.

Joanna W.

12.12.2007

Pozdrowienia dla Państwa Karczmarczyków, syna Adriana oraz wszystkich byłych i obecnych tancerzy tej szkoły przesyła były wieloletni tancerz.

Piotrek K.

08.10.2007

Serdecznie dziękujemy za nauczenie nas tańca w krótkim czasie pomimo ogromnych trudności z poczuciem rytmu. Wesele było bardzo udane.

Nowożeńcy

04.10.2007

Byliśmy na lekcjach indywidualnych w tej szkole tańca - rewelacja. Nie umieliśmy nic tańczyć i z poczuciem rytmu też było nie za dobrze. Teraz wiemy, jak rozpoznać muzykę i co do niej tańczyć. Serdecznie dziękujemy i obiecujemy, że jeszcze przyjdziemy na następne lekcje.

Bielińscy

16.05.2007

Bardzo polecam tę szkołę tańca. Tańczyłam tam trzy lata i nauczyłam się wielu tańców, kroków i figur. Serdecznie pozdrawiam moją ulubioną parę - Olę i Adriana, a także pana Andrzeja. Życzę dalszych sukcesów.

Agnieszka

03.12.2006

Uwaga,

opinie i komentarze   na temat szkoły prosimy przesyłać na adres:

szkolatanca.ak@onet.pl